Gazon

Een mooi groen grastapijt waar je kan naar blijven kijken, dat uitnodigt om er met je blote voeten op te lopen of het ideale speelterrein van je kroost? Tuinen Cobbaert bezorgt je een gazon om trots op te zijn, zowel ingezaaid als met grasmatten.

 

 

Gras in je tuin?

 

 

 

Gras zaaien of grasmatten leggen?

We doen het allebei. Het grootste verschil? Grasrollen, grasmatten of graszoden plaatsen, kunnen we het hele jaar door. En je hebt na 2 dagen al een volgroeid, groen grastapijt. Gras leggen vraagt ook minder bodembewerking, want steentjes, wortels en kiemend onkruid worden meteen ondergestopt.

Gras zaaien is dan weer goedkoper dan grasmatten leggen. En we kunnen het grasmengsel samenstellen op maat van je perceel. Schaduwgras bijvoorbeeld, of gras met microklaver erin verwerkt. Je gazon inzaaien kan wel enkel in het voorjaar en het najaar en de voorbereiding is intensiever.

 

 

Smart garden

De slimme tuin of de tuin 2.0. Het ontwerp van een tuin is vandaag veel meer dan het uittekenen van het gazon en de beplanting. Wij denken graag mee zodat je ook op lange termijn kan blijven genieten van je tuin. Enkele mogelijkheden: een gazonrobot, een beregeningsinstallatie, een uitgekiend verlichtingsplan, bediening vanop afstand, …

Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon
Gazon

Hoe contacteren we jou best?