Hout in de tuin

Hout is een product van de natuur. Een warm product dat we graag terug naar de natuur brengen. Als terras in je tuin, als afsluiting met de buren, als poort of als tuinhuis, carpool of poolhouse. Voor elke toepassing gebruiken we een passende houtsoort, zowel op het vlak van esthetiek als van onderhoudsvriendelijkheid.

Azobé damwandplanken

Azobé is een Afrikaans, bijzonder harde en zeer duurzame houtsoort. We gebruiken dit hout als grondkering. Ook als voortuinmuur is dit materiaal heel stijlvol en duurzaam.Vraag uw offerte aan.

Houten afsluitingen

We plaatsen allerhande houten afsluitingen, in hardhout of geïmpregneerd hout. Met houten palen of betonnen palen. Een duurzaam alternatief voor de houten palen, zijn vierkante metalen palen. Informeer je hier bij ons.

Houten terassen

Wij plaatsen terrassen in diverse hardhoutsoorten zoals padouk en ipé, maar ook Thermowood en zelfs eik. Bij voorkeur worden de planken onzichtbaar gemonteerd door middel van clips van Igel,Bfix of Strongbird.

Houten poorten

Overweeg je om een houten poort teplaatsen? Wij kunnen u deskundig adviseren. We verzorgen de plaatsing van houten poorten, dit zowel in enkele deuren als dubbel opendraaiende deuren. Ook voor elektrische aansturing kunt u bij ons terecht. Contacteer ons vrijblijvend.

Tuinhuizen en carports

Contacteer ons voor een offerte voor de plaatsing van uw tuinhuis of carport. We adiviseren u binneneen ruim assortiment en zorgen voor een goede planning zodat uw project vlot verloopt.

Tuin

Nadat jouw tuinontwerp helemaal op punt staat, kunnen we van start met het aanleggen van de tuin. Elk grassprietje, elke plant, bloem of boom, het materiaal en de positie van je terras … Elk detail moet kloppen voor we je tuin als compleet beschouwen. 

steen

Voorbereidende grondwerken, rioleringswerken, nivellering en keermuren. Allemaal onzichtbaar, maar cruciaal voor een duurzame tuinaanleg. Maar ook je terrastegels, een betonnen oprit en waterdoorlatende verharding kunnen we voorzien.