Waterdoorlatend

Ook in ons land valt er elk jaar minder neerslag uit de lucht. Maar als het regent, dan regent het vaak hard. Daarom geven we waar mogelijk de voorkeur aan waterdoorlatende verhardingen.

Terassen en opritten

Tuinen Cobbaert heeft vele jaren ervaring in het aanleggen van terrassen en opritten. We zorgen voor de correcte, stabiele onderlaag en werken af met tegels in natuursteen of keramiek.

Siergrind

Siergrind en halfverhardingen vervullen naast hun esthetische waarde ook een belangrijke ecologische fuctie in de tuin. Er is een breedt gamma siergrindsoorten.

Beton

Je oprit en je terras moeten tegen een stootje kunnen. Om die lange levensduur te combineren met een strakke look en een minimum aan voegen kies je voor betontegels of gepolierd beton.

Tuin

Nadat jouw tuinontwerp helemaal op punt staat, kunnen we van start met het aanleggen van de tuin. Elk grassprietje, elke plant, bloem of boom, het materiaal en de positie van je terras … Elk detail moet kloppen voor we je tuin als compleet beschouwen. 

hout

Een natuurlijk en warm product zoals hout mag niet ontbreken in de tuin. Denk maar aan een terras, een tuinafsluiting, poort of poolhouse. We stellen je de passende houtsoort voor en voeren alle werken uit.