Tuin

Tuinen Cobbaert ontwerpt je tuin op basis van je persoonlijke wensen, onze creatieve idee├źn en onze rijke florakennis. Met ons team van freelance tuinarchitecten streven we naar een evenwicht tussen gras, begroeiing en bomen. We denken ook verder, met een doordacht verlichtingsplan bijvoorbeeld, of een ontwerp dat de kosten voor het onderhoud binnen de perken houdt.

Daarna komt de meest dankbare fase van elk tuinproject: de aanleg van het gazon en het planten van bomen, struiken, hagen of grassen. Het is de finishing touch die je tuin tot leven brengt. Een stukje natuur op jouw maat, waarin je eindeloos kan genieten. En dat is waar we bij Tuinen Cobbaert naar streven.

Beplanting

Wij maken een jong en modern beplantingsplan op maat in harmonie met de omgeving waarbij we graag werken met streekeigen beplanting. Na het plaatsen kunt u verder een beroep op ons doen voor deskundig onderhoud.

Steen

Voorbereidende grondwerken, rioleringswerken, nivellering en keermuren. Allemaal onzichtbaar, maar cruciaal voor een duurzame tuinaanleg. Maar ook je terrastegels, een betonnen oprit en waterdoorlatende verharding kunnen we voorzien.

Hout

Een natuurlijk en warm product zoals hout mag niet ontbreken in de tuin. Denk maar aan een terras, een tuinafsluiting, poort of poolhouse. We stellen je de passende houtsoort voor en voeren alle werken uit.