De fundamenten van je tuinaanleg

Wij hebben specialisten in dienst voor elk onderdeel van je tuinaanleg. Met specifiek modern materieel en expertise bouwen ze je droomtuin laag na laag op volgens het ontwerp. 

Tuin

Nadat jouw tuinontwerp helemaal op punt staat, kunnen we van start met het aanleggen van de tuin. Elk grassprietje, elke plant, bloem of boom, het materiaal en de positie van je terras … Elk detail moet kloppen voor we je tuin als compleet beschouwen.

Steen

Voorbereidende grondwerken, rioleringswerken, nivellering en keermuren. Allemaal onzichtbaar, maar cruciaal voor een duurzame tuinaanleg. Maar ook je terrastegels, een betonnen oprit en waterdoorlatende verharding kunnen we voorzien.

Hout

Een natuurlijk en warm product zoals hout mag niet ontbreken in de tuin. Denk maar aan een terras, een tuinafsluiting, poort of poolhouse. We stellen je de passende houtsoort voor en voeren alle werken uit.

Jouw tuinverlangens tot leven brengen?Bel, mail of vul het contactformulier in!

1 coördinator

Stap je met ons mee van concept tot en met de aanleg? Dan krijg je altijd één en hetzelfde bekende gezicht te zien: dat van jouw persoonlijke coördinator. Hij staat je bij van bij de eerste kennismaking. Vragen, opmerkingen, periodiek onderhoud nodig? Je hoeft maar één nummer te draaien, en dat is het nummer van jouw vast contactpersoon.

Partner worden?Wil je meewerken aan de tuinen die wij aanleggen en onderhouden?