exclusieve tuin in St-Idesbald

Alles ademt een tijdloze klasse met moderne touch in deze nieuwbouw van de hand van PVL architecten uit Oostduinkerke.

Wij mochten een antwoord geven in de tuinaanleg.  Net als in de architectuur van deze woning werd voor buiten ook gekozen voor eerlijke materialen. 

Het beton dat in de woning is verwerkt komt terug in de oprit in de grasdallen (Eco-solotions van Stone&Style)

Door de beplanting dicht tegen de voorgevel te houden ontstaat er een bosgevoel rondom het gebouw.   Het schorspad dat tot tegen de gevel loopt versterkt dit gevoel nog.

Dankzij de vele doorzichten is er een prachtig licht- en lijnenspel te zien en komen de seizoenen tot leven achter het glas.

Achteraan de woning komen de duinen terug, met volop ruimte voor spontane beplanting en mosvorming op het glooiende terrein. 

Een duindoorn-massief zorgt voor een naadloze sobere overgang tussen deze twee werelden

Photo's by Thierry Matsaert 

tuinontwerp Holy Oak

  

 

zicht uit master bedroom
Oprit in graslines small
bosgevoel
seizoenen
oprit
oprit en duindoorns
schuifpoort