Tuinontwerp en tuinaanleg

Tuinen Cobbaert ontwerpt je tuin op basis van je persoonlijke wensen, onze creatieve ideeën en onze rijke florakennis. Met ons team van freelance tuinarchitecten streven we naar een evenwicht tussen gras, begroeiing en bomen. We denken ook verder, met een doordacht verlichtingsplan bijvoorbeeld, of een ontwerp dat de kosten voor het onderhoud binnen de perken houdt.

Daarna komt de meest dankbare fase van elk tuinproject: de aanleg van het gazon en het planten van bomen, struiken, hagen of grassen. Het is de finishing touch die je tuin tot leven brengt. Een stukje natuur op jouw maat, waarin je eindeloos kan genieten. En dat is waar we bij Tuinen Cobbaert naar streven.

 

Samen je tuin tot leven wekken?

 • Tuinontwerp

  Dankzij ons team van freelance tuinarchitecten tekenen we je volledige tuin uit in de stijl van je voorkeur. Van de beplanting en de graspartijen over de afsluitingen tot het terras en de oprit.

  Lees meer
 • Beplanting

  Wij maken een jong en modern beplantingsplan op maat in harmonie met de omgeving waarbij we graag werken met streekeigen beplanting. Na het plaatsen kunt u verder een beroep op ons doen voor deskundig onderhoud.

  Lees meer
 • Gazon

  Wij realiseren uw gazon door inzaaien of plaatsen van grasmatten. Ook voor het verdere onderhoud kunt u een beroep op ons doen.

  Lees meer
 • Zwemvijvers

  Een zwemvijver met biologische filtering in je tuin?

  Wij zorgen voor uren zwemplezier in gezond en helder water.

  Lees meer
 • Groendak

  Toenemende verharding, hogere bouwlagen en klimaatverandering.   Het belang van dak-en gevelgroen wordt steeds groter.

  Lees meer

Hoe contacteren we jou best?