Verharding in de tuin

We nemen ook al het onzichtbare werk voor onze rekening. Zoals de voorbereidende grondwerken, de rioleringswerken, de nivellering en het plaatsen van keermuren. Zo zitten de fundamenten van je tuin helemaal juist.

 • Waterdoorlatende verharding

  Ook in ons land valt er elk jaar minder neerslag uit de lucht. Maar als het regent, dan regent het vaak hard.

  Daarom geven we waar mogelijk de voorkeur aan waterdoorlatende verhardingen.

  Lees meer
 • Keerwanden in beton

  We hebben ruime ervaring met de plaatsing van betonnen L-elementen. Zelfs op kleine percelen kunnen we dit goed en snel plaatsen.

  Lees meer
 • Terrassen en opritten in tegels

  Tuinen Cobbaert heeft vele jaren ervaring in het aanleggen van terrassen en opritten. We zorgen voor de correcte, stabiele onderlaag en werken af met tegels in natuursteen of keramiek. Tegelijk houden we met discrete goten en sleufroosters ook rekening met de vlotte. Uit het ruime aanbod aan kleuren en materialen kiezen we samen de tegels die passen bij de stijl van je woning.

  Lees meer
 • Klinkers

  Klinkers in klei en beton passen in elke tuin. Voor een rustieke look op je terras, maar ook als modern tuinpad of strakke afboording. Tuinen Cobbaert zorgt voor de professionele voorbereiding (onderlaag) en plaatsing van kleiklinkers, betonklinkers en Kandla platines. Tijdens het keuzeproces adviseren we je uiteraard over de voor- en nadelen van de verschillende types klinkers.

  Lees meer
 • Siergrind

  Siergrind en halfverhardingen vervullen naast hun esthetische waarde ook een belangrijke ecologische fuctie in de tuin. Er is een breedt gamma siergrindsoorten.

  Lees meer
 • Beton in de tuin

  Je oprit en je terras moeten tegen een stootje kunnen. Om die lange levensduur te combineren met een strakke look en een minimum aan voegen kies je voor betontegels of gepolierd beton. De plaatsing van deze megategels of het gieten van polybeton is specialistenwerk. Laat je overtuigen door onze voorbeeldprojecten.

  Lees meer

Hoe contacteren we jou best?